ESD etiketter

Brady ESD etiketter gir ikke statisk utladning og forhindrer skade

FORDELER MED ESD-ETIKETTER (ElectroStatic Dissipative)

Elektrostatisk utladning (ESD) kan forårsake alvorlige skader på nesten alle elektronikk-komponenter og utrustning. Skadene kan oppstå under produksjonen og forblir ofte uoppdaget frem til produktet kommer ut på markedet. Etiketter for identifikasjon kan være en av mange potensielle kilder til ESD-skader.

Statisk ladning på 1000 Volt eller mer kan genereres når en etikett tas av fra bærebanen. Ettersom tradisjonelle etiketter er isolerende kan de beholde sin ladning i lang tid før overskuddsselektronene går tilbake til nøytralt nivå (jord).

BRADYs unike teknologi for ESD-etiketter bidrar til raskt å avlede den statiske ladningen.. Vi har tilpasset resistiviteten (et materiales evne til å lede elektrisk ladning) på limet til våre ESD-etiketter slik at bare en liten ladning sitter igjen etter kort tid. Ved å minske forekomsten av statisk ladning når etikettene tas løs fra bærebanen, minskes risken for at etikettene skal generere ESD-skader på følsomme komponenter.

BRADYs 0.086mm tykke polyamid-materiale B-478 og B-479 klarer de krav (iflølge engelske normer, EIA 625 og EIA-541.) som finnes innen kretskortproduksjon, og har dessuten tre andre viktige nøkkelfaktorer: lav kostnad, tynn konstruksjon og lav vekt.

Den tynne konstruksjonen hos våre 0,086mm tykke polyamid-materialer gir deg de samme fordelene som du er vant til når det gjelder våre øvrige polyamid-materialer. Tykkelsen på disse materialene gjør at de er lette å benytte i applikasjoner der tykkelse er et krav, f.eks. ved screen printing for loddepasta, og den lave materialvekten gjør dem ideelle i små elektronikkapplikasjoner der lav totalvekt er et absolutt krav. At prisene dessuten er konkurransedyktige gjør BRADYs ESD-etiketter til et slagkraftig tilskudd i produktfamilien. BRADYs ESD etiketter leveres både for normale og ekstremt høye temperaturkrav.

Materialene er: 
B-473, hvit polyester max 120 C
B-477, hvit polymide max 260°C
B-478, hvit polymide max 260°C
B-479, hvit polymide max 260°C